November 18, 2014 admin 0Comment

De cate ori nu te-ai simitit obosit, fara putere stresat si uneori chiar fara chef de viata? ( Nu va speriati nu fac reclama vitaminelor :)) )

wrong way sursa manager .ro
wrong way sursa manager .ro

Alergam in continuu de parca suntem niste cautatori de aur in munti de sare, iar aurul nu-l gasim. Normal oameni dragi ca nu-l gasim, caci nu-l cautam unde trebuie. Dar pentru ce ne trebuie aurul? pentru stralucire ?…dar oare nu stralucim noi din interior mai mult, daca suntem fericiti?

Vrem casa, masina, vacante luxoase, bijuterii si haine vrem sa ne hranim ego-ul, sa aratam bine in fata celorlalti dar uitam ca frumusetea noastra vine din interior. Astazi, mi-am amintit ce realizasem acum aproximativ o luna si ceva, cand am vazut un om ce straluceste fara sa poarte bijuterii. Trebuie sa faci ceea ce-ti place.

E atat de simplu sa faci asta, dar trebuie doar sa vrei, sa ai curaj si sa-ti dai seama de ceea ce iti trebuie mai mult in viata.

Muncim si ne stresam pentru a avea de toate-n viata… dar pierdem viata pentru asta … ne pierdem zilele si fericirea, ne pierdem dorinta de a mai fi in viata.

Paradoxal cand realizam asta, incercam din rasputeri sa ne bucuram de viata, caci ea este frumoasa, nu decorul din jurul ei…. iar noi lipsiti de viata privim decorul.

Va recomand ceva: ganditi-va ce va doriti cu adevarat, cateva lucruri…. Ganditi-va ce vreti sa dispara din viata voastra tot … cateva . Daca maine ati afla ca mai aveti un an de trait, ce ati face?

Aveti curaj si schimbati-le, pare greu? NU e greu, dar va e frica sa pierdeti confortul sau altfel spus decorul.

Eu nu vreau decor, eu vreau sa stralucesc atat de tare incat lumea nici macar sa nu observe imprejurimile. Si daca asta vreau, asta o sa am !

Tu crezi ca poti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *