November 27, 2014 admin 0Comment

Ma distreaza copios reclamele de la Upc cu Cristian Chivu. Una dintre ele o gasiti aici in caz ca ati renuntat la televizorul de acasa. (lucru care am vazut ca se intampla din ce in ce mai mult).

Intodeauna mi-l imaginez pe al meu cumnat cu cele doua fete cucuiete care produc comparabil cam tot atata curatenie. De multe ori zambesc cand vad reclama dar alteori ma gandesc la cum o sa gasesc eu casa, cand o sa ramana al meu sot cu fimiu acasa.  Intr-adevar nu cred ca-l voi gasi cu paiete pe fata dar, cu siguranta o sa gasesca piticul cum sa-l maimutareasca pe al lui tata.

Oare cum reusim noi femeile sa facem atatea lucruri in acelasi timp? Curatenie, mancare, joaca, si sa mai scriem si pe blog din cand in cand :)? Asta bineinteles daca merge netul :D.

femeile putenice au in spate un barbat romantic

Cand ne asezam si noi noaptea la pc si vrem sa ne mai conectam putin la cotidian … surpriza ori laptopul nu vrea sa se deschida, ori netul nu functioneaza si uite asa bosumflate dupa ce facem un test de viteza a internetului si vedem ca merge din 5 in 2,  ne punem in pat si adormim pana a doua zi.

test de viteza internet upc

In cazul userilor casnici ( ca nu stiu cum altfel sa-i numesc) nu este tocmai un capat de tara daca nu merge internetul insa imi imaginez ce se intampla intr-o companie in care lucreaza intre 15 si 30 de oameni. Va dati seama ce se intampla cand cade netul?  Veti spune ca e fericire generala, o pauza lunga binemeritata s.a.m.d… insa avand in vedere volumul de munca cu siguranta toata lumea o sa stea peste program sa recupereze iar asta nu mai este asa placut.

Imi aduc aminte cand lucram la o firma si incercam sa castigam o licitatie..mai aveam o ora sa depunem niste acte, dar nu puteam sa le incarc din cauza internetului…o Doamne ce de nervi… Stiu ca dupa ce am reusit pe ultima suta de metri…conducerea a decis sa schimbe furnizorul si a contactat Upc-ul pentru fibra optica. De atunci n-am mai avut probleme si s-a simtit diferenta facuta de internetul prin fibra optica, un stres in minus la licitatii.

Voi cum va manifestati cand cade netul?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *