December 8, 2014 admin 0Comment

Dintodeauna am fost o fire mai practica si de cate ori am cumparat cadouri am ales cadourile practice. Unii m-au criticat ca-i cumparam sotului deodorant, parfum sau un tricou cand sarbatoream cativa ani de relatie. Insa eu n-am inteles niciodata un cadou inutil. De exemplu un glob decorat frumos pe care sa nu-l poti pune nici macar in brad, sau un set de lumanarele pe care sa nu le folosesti niciodata, o soseta mare de Mos Nicolae ( pe care nu ai unde sa o pui, iar lista o putem completa la nesfarsit).

N-am inteles niciodata nici cadourile sau materialele promotionale facute de unele companii. De exemplu steguletele… dragi oameni de marketing..oamenii nu-si mai pun steguletele voastre in vaza pe post de floricele inca de prin 90, asa ca directionati-va bugetul catre materiale promotinale utile, practice si cu o perioada de viata cat mai lunga.

Daca tricourile personalizate de voi sunt de o calitate cat mai buna, inseamna ca mesajul campaniei voastre, sau brand-ul vostru o sa fie vizibil cat mai mult timp. O alta optiune sunt sepcile personalizate (insa sunt mai potrivite pentru anumite domenii: agricultura, mezeluri, etc.), canile termorezistente, umbrelele (insa in cazul umbrelelor mesajul vostru o sa fie vizibil afara si doar atunci cand ploua.. deci oamenii vor privi in jos din dorinta de a nu calca in balti, asa ca mesajul nu cred ca o sa fie citit).

tricou polo-heavy-65-35-personalizat

Pixurile deasemenea sunt niste materiale care se pot personaliza, si cu cat sunt mai calitative si mai deosebite cu atat vor parcurge un drum lung si vor fi folosite si vazute de  un catralion de oameni.

pix-ferraghini-extravagant-

Incercati inainte de toate sa va puneti putin in locul posibilului vostru client si astfel va veti da seama  daca materialele facute de voi sunt uitle.

La final va propun si un furnizor pentru astfel de materiale: Promotion. Ii gasiti la adresa promotion.eu, este vorba despre agentia Hell Advertising, au o echipa de oameni minunati, inventivi, creativi si dornici ca orice proiect initiat de ei sa aiba succes.

echipa promotion.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *