December 9, 2014 admin 1Comment

Imi doresc de ceva timp sa-mi cumpar un aparat foto. Mi-ar placea sa fie unul cat mai performant, insa, din pacate nu am rabdare sa citesc specificatile tehnice pentru un miliard de produse (caci sunt atatea modele de camere foto…).

Eu pur si simplu nu am rabdare, unde mai pui ca nu sunt nici la curent cu toate noutatile si de cate ori am incercat sa-mi aleg unul, aveam impresia ca specificatile erau scrise in chineza.:)) DSLR, Compact, Mirrorless…

Va dau un exemplu:

sursa stradait.ro
sursa foto stradait.ro
  • Clasa Aparat
  • Tip aparat:DSLR
  • Obiective incluse:EF-S 18-55 DC III
  • Senzor
  • Rezolutie senzor:18.0 Mp
  • Tip senzor:CMOS
  • Procesor:DIGIC 5

o fi de bine? :))

Cum nu inteleg ce si cum..si vreau un aparat foto care sa ma poata ajuta, cand vreau sa fac o poza cat mai reusita nu una slaba ca si rezolutie facuta cu telefonul, am studiat site-urile de profil si am ajuns la cei de pe stradait.ro si repede am declarat ca vreau si eu sa le fiu vecin.

Am vrut intai sa inteleg cine sunt ei de fapt si am aflat ca sunt vecinii  mei de pe StradaIT, strada pe care esti ajutat sa ai cea mai buna tehnologie, la cele mai bune preturi!

Bun, deci aici este de mine, am vorbit cu vecinul si uite asa am reusit sa-mi aleg si eu o camera. Dar cum vecinul era asa de bine informat si a avut rabdare cu mine (eu fiind un om din Neanderthals, care nici nu are rabdare sa se documenteze in domeniu) … l-am intrebat si despre monitoarele LED, l-am rugat sa-mi recomande si un LCD ieftin si uite asa am reusit sa gasesc un loc unde sa inteleg si eu cum sta treaba, unde sa ma informez repede si corect si sa mi se recomande exact ce-mi trebuie.

One thought on “Aparatul meu foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *