December 10, 2014 admin 0Comment

Imi aduc aminte cand eram copil si il ajutam pe tata sa construiasca a noastra casa de la tara. Eram asa mandra cand ii dadeam cateva cuie, sau ii aducea un ciocan de parca eram cel putin cel mai priceput mester de prin imprejurimi. Eram un copilas si nu realizam eu atunci ce sacrificii facea tata doar ca sa mai puna geamuri la o camera. Era tot timpul la curent cu pretul unui sac de ciment si de cate ori mergeam la tara, daca gasea cimentul mai ieftin lua cativa saci caci sigur urma sa-i foloseaca. De multe ori nu  gasea ciment, sau nu avea cu ce sa-l transporte…o Doamne cate lucruri nu intelegeam atunci.

Imi amintesc cand a sudat, iar eu ii tineam fierul beton. Mi-a spus sa nu ma uit in flama sudurii, dar eu copil cretin nu l-am ascultat si a doua zi aveam ochii cat cepele si parca erau plini de nisip … imi dau lacrimile si acum cand imi amintesc.

Acum, insa cand ajung la tara acea casuta parca e o parte din mine.

Mi-ar placea sa construim o casa, sa vada si micutul meu cum se face si sa simta si el peste 20-30 de ani ce inseamna sa construiesti o casa cu mana ta. Unde mai pui ca acum este mult mai simplu gasesti toate cele necesare in magazinele online. Dai comanda si le primesti direct la locatie. Vrei un blat pentru bucatarie dai comanda la Arabesque.ro si-l primesti.

logo_arabesque13

 

Vrei ciment, cuie, fier beton, gips-carton sau orice altceva necesar in constructii?  Nu-ti mai trebuie transportul si nici macar nu este nevoie sa mergi in oras la magazinele de profil, ai nevoie de un laptop s-un card, comanzi la Arabesque si ai rezolvat totul repede si cu un raport calitate-pret foarte bun.

Vremurile sunt diferite dar sentimentele raman aceleasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *