December 23, 2014 admin 0Comment

De cele mai multe ori nu ma uit la televizor si cu atat mai putin nu ma uit la reclame, am descoperit insa pe net, o reclama foarte tare care m-a amuzat copios.

Citeam zilele trecute cum, ca foarte multe companii nu-si integreaza toate canalele de marketing si ajung informatiile decalate in online si tv sau si mai grav cei de pe online nu sunt tocmai la curent cu ce fac cei pe tv si print si invers.  Tot acolo citeam cum ca sunt unele companii care se lovesc de confundarea brandului, iar multe dintre ele incearca din rasputeri sa nu se mai intample asta cheltuind bugete imense de marketing insa nu reusesc … si asa am ajuns la reclama despre care va vorbeam.

Chiar daca Provident este un brand mare se pare ca exista persoane care ar apela la ei pentru albirea dintilor si nu pentru un credit rapid nebancar. Adica sunt persoane care le confunda brandul cu un cabinet stomatologic.. vizionati reclama …

 

 

Mie mi-au placut cateva replici si mi s-au parut foarte tari:

-Ati recomanda Provident ?

-….Da…

-Pentru ce?

-Pentruuuuu…ihmm..detartraj!

geniala este replica de la final a tipei din receptie:

Nu doamna, nu facem opturatii de canal ! : ))

Sincer nu stiu daca a aparut si la tv reclama dar mie mi s-a parut foarte tare iar echipa care a creat-o zic eu ca este o echipa talentata care stie sa transforme orice confuzie intr-un avantaj al brandului. (si toate astea fara sa ne intoxice cu reclame virale de genul..EL este Varu’).

Iar spre final nu uitati sa apelati la Provident doar daca aveti nevoie de un credit nebancar mai ales ca puteti folosi si acest simulator de creditAdica Provident este o instituţie financiară nebancară si nu este un cabinet stomatologic!

Astept sa-mi scrieti in comentarii care sunt replicle voastre preferate si daca v-a amuzat si pe voi cu m-a amuzat pe mine. 😉

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *