January 3, 2015 admin 2Comment

Ma minunez in fiecare sfarsit de an cum toti oamenii intra pe 31.12 intr-o panica generala. Toate pietele, supermarket-urile si strazile sunt pline de oameni care forfotesc in colo si-n coace intr-o isterie a cumpararii. Anul asta ma intrebam: e sfarsitul anului sau e sfarsitul lumii? :))

La magazinul din colt lumea cumpara paine pe 31 de parca venea foametea.

Toata lumea gateste sarmale, piftie, salate, prajituri, cozonaci iar daca tu ai o mare durere in bascheti si nu dai in branci cu doua zile inainte ca sa faci mancare toata lumea se uita ciudat la tine.

Dar oameni buni, noi tot atat o sa mancam si tot doi oameni suntem cu doua guri! Ce rost are sa-mi consum doua zile din viata ca sa gatesc ca nebuna, iar pe 3 ian. sa incept sa arunc mancarea din frigider ca incepe sa se strice?

Si chiar sfarsitul lumii dac-ar fi tot n-as intelege aceasta dorinta de imbuibare… caci daca se termina cumva lumea si nu anul, eu pot sa mor si cu stomacul umplut la limita bunului simt.

Cel mai tare anul asta m-am amuzat cand am mers de Craciun in vizita si meniul a fost urmatorul: aperitiv, sarmale, friptura, desert iar la final gazda scoate o folie de triferment din care s-a imfruptat toata lumea….:))

Poate ma ajuta cineva si-mi spune… De ce facem asta?

2 thoughts on “E sfarsitul anului sau e sfarsitul lumii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *