January 10, 2015 admin 2Comment

Nu sunt o mama exagerata (cred eu 😉 ) si nu am sterilizat tot timpul fiecare ustensila pe care o atinge copilul meu. Am folosit sterilizatorul de la Avent pentru biberoane, dar am sterilizat in el cam odata pe zi. N-am vrut sa exagerez foarte mult si nu am vrut ca atunci cand cel mic o sa creasca si o sa bage mana in gura cu putin nisip sa se imbolnaveasca instant (asa am gandit eu). Dar am o mica problema cu jucariile. Ce faci cu jucariile care nu se pot spala la masina de spalat si sunt molfaite constant de pitic, cateva zile la rand? Merg. s-astea bagate-n sterilizator?:))) dar partea cu curatatul o rezolv eu …dar ce fac cu numarul jucariilor?

Da, cel mic are doar 6 luni, stiu asta! Ideea este ca sesizam ca a inceput sa ne stranga apartamentul nostru pentru ca in toate colturile acum sunt jucarii, premergator, ursi, ursuleti, perne, zebre, maimute, cuburi, zanganitoare, rate, pisici, catei,ciocane si multe altele.

De cate ori te asezi in pat mai dai cu nasu de un maimutoi de plus sau de un inel de dentitie. Te dai jos din pat si ii dai un picior la nu stiu ce zdranganitoare cazuta din mana celui mic si pe care ai uitat sa o ridici. Mergi in sufragerie (acolo-i locul jucariilor mari), un centru de joaca (pe care-l adora si pe care l-am luat de la Noriel), premergatorul, ursul cel mare si alte cateva jucarii mai mari pe care le-am exilat acolo doar pentru a mai avea si noi loc in dormitor.

centru de joaca bebelusi

Pe langa asta mai avem si sus in dulap o masinuta cu telecomanda doua puzzle pentru copii mai maricei si trei jucarii de plus carora nici nu le-am rupt eticheta.

Daca la 6 luni e asa cum o sa fie la 3 ani? Sau si mai rau? Cum o sa fie cand o sa avem doi copii si fiecare o sa aiba minim 5 ani? O sa deschid usa de la intrare, si o merg pe vine printr-un tunel facut din jucarii pe hol, o sa merg la bucatarie si o sa tin un urs mare in brate in timp ce mananc din farfuria mea impreuna cu alte cateva zeci de jucarii pe masa, imi fac loc printre ratustele din chiuveta,iar apoi o sa ma lupt cu niste zornaitoare agatate de dulap ca sa pun farfuria in picurator? Sau ne trebuie oare o vila in care sa punem jucariile, clasificate pe camere  si noi sa dormim toti patru intr-un dormitor?

Iar culmea stiti care este? Cum vad un magazin de jucarii..nu ma pot abtine…:D!

Cine ma ajuta cu un tratament?

magazin noriel

2 thoughts on “Ajutor ne-au invadat jucariile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *