January 10, 2015 admin 0Comment

Inceputul acesta de an aduce pe site-ul http://wardrobeb.ro o colectie uber-stylish semnata Rocio.

Este vorba despre celebrele genti din lemn care au in aceasta colectie finisaje extrem de pretioase. Noua colectie se numeste Ocean si propune genti din lemn acoperite cu scoica Paua sau sidef, captusite cu piele intoarsa de cea mai buna calitate.

Produsele Rocio sunt realizate in intregime manual , folosind lemn de Acai. Atentia extraordinara pentru detalii defineste cu adevarat brandul Rocio.

Rocio nu creaza genti, ci adevarate opere de arata.

wardrobe b genti rocio

 

Mie mi-a atras atentia acest brand si noua colectie vazuta. Din acest motiv si pentru ca nu stiu cati dintre cititorii blogului mei ii cunosc pe cei de la Wardrobe B m-am hotarat sa va spun cateva lucruri despre ei.

In primul rand stiti ca imi plac reclamele diferite, conceptele de marketing bine puse in evidenta si ideile care ies din tipar. Cumva despre asta este vorba si in acest articol.

Cei de la Wardrobe B au un concept store curajos si diferit, dar cu un public tinta bine definit. Mai exact ei si-au propus sa faciliteze accesul nostru la produse greu de gasit, manufacturate sub numele unor branduri aproape necunoscute pe piata locala, dar care prin calitatea executiei si design exprima inteligenta, seriozitate si stil.

Prin intermediul lor, piata din Romania are acces in exclusivitate la creatiile  Atos Lombardini, Bruuns Bazaar, Baum und Pferdgarten, Rocio, A Cuckoo Moment, Isharya, La Kore Milano sau Only E.T will Judge me. Creatii despre care va pot spune ca sunt extrem de apreciate de nume sonore pe plan mondial, recunoscute pentru ca au un stil fara cusur.

Fie ca vorbim despre sacourile de dama, genti din lemn sau jachete dar pentru dama, caci magazinul este unul exclusiv pentru femei, sansa sa gasesti acelasi articol achizitionat de la Wardrobe B, la un alt roman, e de 1 la 10.000.000.  Articolele vestimentare incadrandu-se in categoria “pieselor nemuritoare” care nu se vor demoda sezonul viitor.

Pentru ca imi doresc sa intalnesc cat mai multe magazine astfel nisate, care sa-i ofere cumparatorului valoare, v-am spus cateva lucruri despre ei, pentru ca imi place sa sustin astfel de idei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *