March 26, 2015 admin 1Comment

Cadoul pentru mama a fost intodeauna o provocare! Niciodata nu am stiut ce sa aleg, ceva care sa o bucure cu adevarat. Sa va explic. Mama este o femeie simpla ce si-a dedicat intreaga viata ca noua sa ne fie bine.

Ne gateste indiferent de cat de obosita este, ne ajuta indiferent de cum se simte iar bucuria ei suntem noi, copiii ei. De cate ori am incercat sa-i fac un cadou niciodata nu cred ca s-a bucurat cu adevarat de cadou ci mai de graba s-a bucurat de faptul ca m-am chinuit sa-i cumpar ceva si n-am uitat-o. I-am cumparat cosmetice, dar dupa mult timp le-am vazut abia incepute in dulapul ei. Tin minte ca odata ne tot spunea ce mult isi doreste si ea un robot de bucatarie…am facut economii, am mers, l-am cumparat si i l-am facut cadou. Robotul zace si acum in cutie si nu stiu daca l-a folosit de doua ori :). Una dintre bucuriile ei cele mai mari, ma repet suntem noi toti in jurul mesei cu bucate aburinde pentru care a muncit o zi intreaga. Am incercat si cu florile in ghiveci (stiu ca astea chiar ii plac). I-am cumparat multi ani la rand flori, dar uneori mi se pare ciudat sa-i dau o floare in ghiveci de fiecare data.

Anul asta de Craciun, mi-a venit o idee. Sora mea spunea ca n-o sa-i placa, am riscat, am muncit cateva nopti cautand poze si i-am facut un album cu poze unde sa ne aibe pe toti. Pe noi doua, pe nepoti, pe gineri si pe tata in diverse perioade ale vietii noastre. Recunosc am muncit mult, si am avut mari emotii. Nu stiam daca o sa vad un zambet sec de multumire, pe care din pacate stiu sa-l traduc prin clasicul ei ” Nu trebuia sa va cheltuiti mama, banii!“. Inainte de Craciun cu cateva zile era in vizita la mine si culmea atunci a venit si curierul. Prin urmare i-am aratat cadoul pentru ca eram extrem de curioasa daca o sa-i placa sau nu.

album-foto-10x15-trandafiri

L-a rasfoit fila cu fila si mai ca-i dadeau lacrimile. A vazut cum noi am crescut, cum nepotii i-au crescut si cum ea si tata s-au maturizat dandu-ne noua tineretea si frumusetea lor.

M-am bucurat enorm! Nu pentru ca mama lacrima ci pentru ca in sfarsit dupa 29 de ani am reusit sa-i fac mamei un cadou care s-o emotioneze pana la lacrimi.

Eu am facut un album foto folosind un softulet free si l-am trimis catre o firma specializata care l-a printat, insa daca bugetul nu va permite puteti adopta o varianta mai ieftina. Cumparati un album foto separat si hartie foto si le printati. Hartia foto este destul de ieftina, (pretul porneste de la aprox. 9 lei/top, vezi aici toate variantele de hartie) iar albumele pornesc de la 11.5 lei, gasesti aici. Sau in cazul in care nu aveti o imprimanta care sa poate printa si poze pe hartie foto le puteti printa la un centru foto. Cadoul estegarantat (cel putin in cazul mamei a fost).

De multe ori le aratam poze pe telefon si la pc dar uitam ca pozele printate pentru ei au o insemnatate mai mare, ii poarta in vremurile pe care le-au trait, pot in intimitatea lor sa le rasfoiasca, sa planga, sa rada si sa le sarute. Ce, mama sau bunica ta, nu saruta pozele din albume?

Ti-a placut articolul?  Apasa pe manuta de mai jos si da-mi un like!

Esti de alta parere?  Scrie-mi parerea ta mai jos intr-un comentariu.

One thought on “Ce cadou i se potriveste unei mame?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *