March 28, 2015 admin 1Comment

N-am reusit niciodata sa port un dres de dama (din acela subtire) mai mult de o data. Nu stiu daca sunt eu mai neindemanatica si reusesc sa le agat de fiecare data sau daca asta este valabil pentru orice femeie.

Stateam astazi si ma intrebam de ce nu se vand ca fiind dresuri de unica folosinta? Adica sa fie precum seturile de farfurii de unica folosinta sa poti sa-ti cumperi un set de 50 de bucati.

De cate ori ma imbrac intr-o rochita nu stiu cum se face dar in momentul in care ma imbrac cu el fie il agat cu unghia, fie intr-un fermoar sau si mai simplu imediat ce am ajuns la evenimentul pentru care m-am pregatit. Nu stiu cum se face dar se gaseste un scaun, o masa sau un coltisor de ceva care il agata …si uite asa sunt obligata sa-l schimb. Dupa cateva experiente de acest gen m-am obisnuit sa-mi cumpar de fiecare data cate doua. Oare sunt eu cea mai neindemanatica femeie din lume?

O alta nedumerireĀ de-a mea vis-a-vis de dresuri este: Cum le speli?

Daca a doua pereche pe care o port scapa nevatamata pana la sfarsitul evenimentului cu pricina, trebuie sa o spal si cum fac? Am incercat sa le bag la masina…nu recomand nimanui. Oricat de delicat este programul tot trebuie sa joci Matel-ncurcate cu dresul si restul hainelor. Iar in procesul de descalcire sunt foarte mici sansele sa scoti dresul intreg.

Am incercat de mana..dresul scapa de cele mai multe ori, doar daca in procesul de uscare nu se imprieteneste cu vreun arici sau un fermoar de la o alta haina. Iar sa-mi dedic o zi speciala in care sa spal doar dresul si sa-l usuc doar pe el e cam complicat.

Si cum in ultima vreme am probleme esentiale šŸ™‚ (cum este cea de mai sus), m-am apucat sa vad daca nu se gasesc totusi dresuri de acest gen la set.

dresuri tinar pretty-polly~sosete~mare~asw~4981~lgd046-i566320-3

Am gasit dresuri in seturi de cate doua la TinaR (am intrat pe site-ul lor pentru ca este un brand serios si ma pot baza pe faptul ca produsele sunt reale nu ca pe alte site-uri unde te intrebi daca nu cumva se apuca sa fabriceĀ hainele alese de tine dupa ce ai dat tu comanda).

Nu sunt toate modelele in seturi dar cel putin am vazut ca exista si sunt sigura o sa apara pentru mai toate dresurile. Deci producatorii si-au dat seama ca este o oportunitate pentru ei si au inceput sa profite de ea.

Asa ca probabil in viitor o sa gasesc si dresuri la set de 10 sau 12 buc. Iar daca dresurile in seturi de cate doua exista, inseamna ca nu sunt eu cea mai neindemanatica femei din lume?

One thought on “Sunt cea mai neindemanatica femeie din lume?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *