September 23, 2015 admin 0Comment

Am citit acum cateva minute un articol care m-a pus pe ganduri. Este vorba despre un articol postat pe bbc.com si are titlul The people who make last wishes come true. Este vorba despre o asociatie cu numeleĀ Ambulance Wish Foundation.

Mai exact acesti oameni se ocupa de indeplinirea ultimelor dorinte ale persoanelor foarte bolnave, dorinte simple pe care acestia nu si le mai pot indeplini din cauza bolii.

Cat de frumos trebuie sa fie, sa ajuti oamenii sa-si indeplineasca ultima dorinda!

Printre dorintele indeplinite de-a lungul timpului, au ajutat o batrana sa calareasca pentru ultima oara (avea 101 ani),

ultima dorinta la 101 ani

au ajutat un domn sa vada o pictura vestita intr-o galeria de arta, au dus un ingrijitor de animale la gradina zoologica unde lucrase ca sa-si ia La revedere de la animale,(si unde se pare ca si animalele si-au luat la revedere de la el šŸ™‚ )

ultimaa dorinta la zoo

au adus o romanca in tara ca sa-si vada pentru ultima oara familia (in special copii).

ultima dorinta a unei romance

Pozele si cazurile sunt preluate de aici

Ce m-a impresionat foarte mult vis-a-vis de ce fac acesti oameni este ca aduc o ultima bucurie si isi gasesc forta intr-un zambet sincer al unor oameni neputinciosi, aflati la o rascruce de drum, caci am convingerea ca acel moment nu este un sfarsit ci doar un nou inceput.

Asa ca incepand de astazi voi incerca sa ma gandesc mai serios la lucrurile simple pe care mi le doresc, la ceea ce inseamna o dorinta. O dorinta adevarata, un gest, un lucru, un obicei careĀ sa-mi aduca cu adevarat placere, bucurie, fericire. Nu ultima pereche de pantofi aparuta in magazine ci razele soarelui la apus, apus ce poate ar putea fi ultimul vazut…

La revedere vara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *