January 13, 2016 admin 7Comment

Inainte de a-ti spune ce trebuie sa faci ca sa te inscrii la concurs, m-am gandit sa-ti explic cum am ajuns sa tin acest concurs si ce poti castiga.

Totul a inceput intr-o frumoasa zi de iarna cand am primit de la Buzzstore spre testare samponul uscat Batiste. (daca vrei sa testezi si tu produse poti sa-ti faci cont aici)

Sincer inainte sa-l primesc nu aveam idee cum arata, cum functioneaza si cum se foloseste. Imi povestise o colega ca-l foloseste dar mi-l imaginam ca pe o spuma ceva… Asa ca imediat ce am primit produsele m-am pus pe studiat si ulteior pe testat.

Pentru tine, cea care vei castiga, m-am gandit sa scriu cateva informatii care sa-ti fie utile:

Cum arata samponul uscat?

Este un tub similar cu tuburile de fixativ. Un tub are 200 ml. Si pretul este unul comparativ cu cel al unui fixativ mediu calitativ.(aproximativ cat doua pachete de tigari :)) )

Eu am testat doua tipuri pe care le poti vedea si in pozele de mai jos. (premiul este cel pentru volum xxl)

Pentru volum xxl                                                          Pentru toate tipurile de par

Sampon uscat batiste

Sampon uscat batiste toate tipurile de par

Cand sa-l folosesti?

Cand simti ca parul tau s-a ingrasat, sau miroase a fum de tigara iar tu te-ai spalat pe cap cu o zi-doua inainte. Sau cand ai ca mine, o mare gramada de par iar cand te speli pe cap trebuie sa-l usuci cel putin o ora si nici atunci nu ai curaj sa iesi afara (mai ales daca este iarna) caci stii ca a doua zi vei avea nasul si sinusurile infundate.

Cum sa-l folosesti?

Aplica-l exact ca pe un fixactiv cu urmatoarele diferente:

– aplica-l la radacina parului

– aplica-l impartind parul in carari

– aplica-l de la o distanta de 30 cm (cu toate ca am impresia ca si fixativul tot de la distanta asta este recomandat sa-l folosesti)

-dupa aplicare maseaza-ti parul

IMG_20160113_225101

De ce sa-l foloseti?

Practic samponul uscat absoarbe excesul de sebum care se depune pe firele de par. La unele persoane  glandele sebacee (cele care secreta uleiuri naturale pentru hranirea pielii si parului) sunt hiperactive (adica secreta mai mult decat ar fi nevoie). Spalandu-ti parul odata pe zi sau la doua zile practic provoci glandele sa secrete si mai mult si uite asa, se creeaza un cerc vicios. Unde mai pui ca la cat clor exista in apa din Bucuresti, iti deteriorezi si parul. Iar pretul lui este unul accesibil.

Inscrie-te la concurs!

Iar acum, asa cum ti-am promis in titlu te invit la concurs. Intrucat eu nu duc lipsa de volum am testat varianta pentru volum folosind o mostra iar tubul de 200 ml sampon uscat ti-l ofer tie (a se intelege castigatoarei) cadou. Mi-e imi este mult mai util cel pentru toate tipurile de par care miroase super bine si care mascheaza anumite mirosuri (fum de tigara, mancare etc.)

Ce trebuie sa faci? Este foarte simplu!

1. Like paginii mele de facebook aici

2. Distibuie public concursul pe pagina ta de facebook

Adauga un comentariu la acest post cu link-ul distribuirii concursului si optional poti sa scrii de ce-ti doresti acest sampon uscat de la Batiste.

IMG_20151228_213425

Castigatorul il voi alege cu random.org pe 23.01 – deci inscrierile se fac pana pe data de 22.01.2016 (cu conditia sa fie cel putin 10 inscrieri, in caz contrar voi extrage in ziua urmatoare inscrierii cu numarul 10).

Update: Avand in vedere ca nu am ajuns la inscrierea cu numarul 10, prelungesc concursul pana pe data de 23.02. Extragerea o voi face pe data de 24.02 indiferent de numarul inscrisilor.

Succes!

7 thoughts on “Castiga un sampon uscat Batiste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *