February 3, 2016 admin 0Comment

Eveniment? Ce eveniment?

Ma refer la Social Media Summit, care o sa aiba loc peste aproape doua saptamani. Mai exact pe data de 19.02.2016 la Hotel Crowne Plaza Bucuresti.

sms bucuresti 2016

In primul rand sunt convinsa ca nu este un eveniment la care sa mergi doar pentru ca primesti un cadou doar asa ca sa fie plina sala. Asa ca daca tu ai ca target acest tip de evenimente imi pare rau dar, articolul asta nu este pentru tine.

Si daca inca mai citesti hai sa-ti spun acum si cele 7 motive pentru care eu merg si pentru care cred ca ar trebui sa mergi si tu:

1. Cum online-ul a inceput sa contina in componenta lui un procent semnificativ din zona de Social, si cum imi doresc sa dezvolt acest blog cred ca este locul de unde nu trebuie sa lipsesc.

2.Pentru ca evenimentele de genul asta imi fac neuronii sa iasa din starea lor letargica, stare cauzata de munca repetitiva de la birou.

3. Pentru ca oamenii de calitate imi plac si sunt convinsa ca voi invata lucruri noi de la ei.

4. Pentru ca publicitatea si marketingul online cred ca depaseste deja impactul celui offline iar mie imi place sa urmaresc evolutia si sa iau parte la ea.

5. Pentru ca sunt din Bucuresti si am realizat in ultimul timp caci cei din afara Bucurestiului fac sacrificii mari sa ajunga la astfel de evenimente dar bucurestenii sunt extrem de comozi.

6. Pentru ca mi s-a acceptat participarea si nu ma costa nimic, avand acest blog.

7. Pentru ca vreau eu si sunt extrem de curioasa sa vad urmatoarele clasamente:

  • Top bloggeri cu care colaborează agențiile și companiile;
  • Top agenții care au lucrat cu bloggerii în 2015;
  • Topul bloggerilor pe 10 nișe;
  • Top canale de comunicare în 2016

Daca vrei si tu, poti să te înscrii ca blogger, e de-ajuns să trimiti un mail cu subiectul Inregistrare Blogger SMS Bucuresti în care sa  scrii și adresa blogului tău la lelia.petrescu@revistabiz.ro.

Dacă nu ești blogger, înscrierile se pot face aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *