June 29, 2018 admin 0Comment

Cand vine vorba de epilat aproape dintodeauna am folosit in peste 80% din cazuri – lama. Pentru mine treaba cu mersul la salon mi se pare consumatoare de timp si tare nu-mi place sa stau 30-45 de minute sa fac o conversatie total inutila cu o doamna sau o domnisoara.

Singurul dezavantaj al acestei metode este faptul ca picioarele fine trebuie intretinute mai des, adica parul creste mai repede decat in cazul epilarii prin smulgere (de exemplu epilarea cu ceara). Nu, nu este adevarat ca parul creste mai des sau cu radacini mai puternice. Conform Descopera.ro acesta este doar un MIT.  Daca ar fi asa inseamna ca barbatii care au chelie ar rezolva problema doar cu un bic.

Pana nu demult foloseam tipul clasic de aparat cu lame:

  • imi luam un set de 4 aparate
  • dupa 2-3 utilizari cam aruncam fiecare aparat

 

Dupa ce am primit spre testare produsul Gillette Venus Breeze m-am cam indragostit de el.

De ce?

  • pentru ca are o forma ergonomica si nu-ti aluneca din mana si nici dupa marginea cazii (caci tare ma enerva cand imi cadea in cada plina cu apa si trebuia sa-l caut)

  • pentru ca nu e nevoie sa dai cu el de doua ori in acelasi loc, dar nici nu iesi ciuruita din baie dupa prima utilizare.

  • e accesibil – costa aproximativ 32 de  lei aici pachetul cu doua rezerve iar pe mine o rezerva m-a tinut aproximativ o luna (si tineti cont ca e vara :)))

Voi ati folosit produsul asta? Tare-s curioasa voi ce parere aveti despre el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *