August 28, 2018 admin 0Comment

Sistemele de rafturi metalice sunt indispensabile atat magazinelor mari cat si magazinelor mici sau chiar pentru locuintele proprii fiind numai bune de pus in camara pentru borcanele de gem si dulceata ale bunicii. Cu ajutorul acestor rafturi, se va economisii timp dar mai ales spatiu iar produsele asezate pe acestea au parte de toata protectia necesara deoarece fiind din structura metalica, sunt extrem de rezistente si durabile.

Investitiile care trebuiesc facute cand vine vorba de o afacere, un magazin sunt multiple si destul de mari chiar daca desi nu pare. Spun asta pentru ca am fost acolo si am ajutat un prieten care si-a deschis de curand o afacere in care a fost nevoie sa investeasca, de la simplul covoras de la intrare pana la aceste rafturi pe care le-am precizat in paragraful anterior.

In mare parte cam tot ce contine pe inventar micutul spatiu comercial, trebuiau sa apara numai obiecte noi, insa banii de inceput incepuserea sa i se termine si astfel pe alocuri a cumparat si cateva chestii second hand printre care si rafturi metalice atat pentru depozit cat si pentru interiorul magazinului.

De ce a ales totusi variana second hand la care multi stramba din nas? Pai in acest caz este vorba de niste simple rafturi si spre norocul lui a dat peste Store Expert care se ocupa cu solutii ingenioase pentru depozitarea marfurilor si care intamplator aveau disponibile pe stoc rafturi metalice second hand exact pe dimeniunile dorite de prietenul meu.

Intr-un final cum am precizat acesta a ales sa achizitioneze rafturi second deaorece sunt cu mult mai ieftine decat cele noi dar la fel de rezistente si durabile, ca doar sunt din metal. Deci daca si tu te afli intr-o astfel de situatie sfatul nostru este sa “reciclezi” deoarece pur si simplu nu este neaparat nevoie de ceva nou. Si al doilea sfat, este sa achizitionezi aceste rafturi second hand de la Store Expert deoarece acestia sunt activi in domeniu de peste 8 ani deci cu siguranta stiu ce este mai bine si mai bun pentru clientii sai.

Acele rafturi metalice second hand pe care le-a achizitionat de la Store Expert sunt de o calitate superioara si surprinzator aratau extrem de bine. Aproape ca noi. Eu consider ca a facut o alegere foarte buna pentru magazinul sau cumparand acele rafturi second, deoarece investitia in unele noi chiar nu era necesara mai ales in situatia in care se afla acesta atunci.

Prietenul cu pricina este extrem de multimit de ceea ce ii ofera acele rafturi, avand acces foarte usor la ele iar cel mai important atat si marfa cat si clientii aflandu-se in deplina siguranta. Daca si tu cauti rafturi metalice, ia in calcul varianta de a alege rafturi metalice second hand.

Cu ajutorul Store Expert si cu o investitie minima poti avea parte de calitate daca stii unde sa cauti. Deci nu uita, nu intotdeauna tot ce e nou si scump este neaparat si bun, cum nici ce e vechi si ieftin nu este neaparat de aruncat la gunoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *