December 29, 2018 admin 0Comment

Pentru a beneficia de un confort deosebit în în timpul sporturilor de iarnă și a limita acțiunea frigului, un costum ski pentru barbați de la Decathlon este cea mai bună alegere.

Un echipament de ski bun te ferește de răceli grave

Când vrei să îți comanzi un costum tehnic de ski trebuie ca să te orientezi către un produs realizat de un fabricant cu notorietate în branșă pentru calitatea ireproșabilă a mărfurilor pe care le realizează.

La un costum de ski bun cusăturile și părțile lipite ar trebui ca să fie perfecte, deoarece va trebui să reziste uneori la vitezele mari cu care schiorul ce va purta echipamentul respectiv efectiv va zbura pe pârtie.

Un curent de aer rece care îți pătrunde prin haine este o sursă de îmbolnăviri, iar pasionații sportului alb vor să petreacă cât mai mult timp în aer liber, pe schiuri, nu în cabană sau la pensiune, în fața șemineului, sobei sau caloriferului, învelit într-o pătură, cu o cana de ceai fierbinte în mână și înghițind cu nemiluita pastile contra răcelii.

Evitați să vă cumpărați un costum de ski prea larg: pentru a rămâne cald, preferați mai degrabă unul strâns pe corp, care este astfel realizat încât să nu vă stânjenească sub nicio formă mișcările. Reducând curenții reci de aer, o să vă puteți păstra mai bine temperatura corporală.

Desigur, fiind strâns pe corp, un costum pentru un schior, fie el și amator, trebuie să aibă performanțe cât mai bune de izolație și respirabilitate.

Cumpără echipamentul de ski potrivit, online și o să ai parte de cel mai bun raport calitate/preț

Când căutați prin magazinele online, inclusiv la Decathlon, un costum de schi potrivit, acordați o atenție deosebită indicațiilor. Norocul este că, având timp berechet la dispoziție, comparativ cu acela extrem de redus de care ați dispune dacă v-ați duce să vă cumpărați un asemenea echipament de ski dintr-un magazin tradițional, o să puteți citi pe îndelete întreaga fișă tehnică a produsului, o să puteți face comparații între diversele modele de asemenea articole, produse de diverse firme.

Impermeabilitatea este o caracteristică de bază pe care un echipament bun trebuie să o posede. Cu cât este de o valoare mai ridicată, cu atât gradul de izolare față de mediul exterior pe care îl oferă este mai bună. Un minim de 10.000 mm este absolut necesar.

A doua caracteristică pe care trebuie să o aveți în vedere este respirabilitatea materialelor din care este confecționat costumul de ski respectiv. Nu puteți să vă bucurați de căldură și confort dacă sunteți lac de sudoare pe sub echipament. Mai ales că acesta este strâns pe corp, ca o a doua piele. La fel, o valoare cât mai mare e de dorit dacă vreți să vă bucurați de extazul schiatului într-un univers montan feeric.

Un echipament bun pentru practicarea celui la mai la modă sport de iarnă nu este ușor de ales, nu este nici foarte ieftin, dar dacă o să alegeți cu răbdare modelul potrivit de la Decathlon, o să puteți avea partea de o calitate excelentă, la un preț mai mult decât convenabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *