February 17, 2019 admin 0Comment

Husele de telefon sunt accesorii de care nu trebuie sa se lipseasca niciun posesor al unui telefon smart. Aceste produse facute sa ne protejeze telefonul sunt foarte utile, deoarece de multe ori mi s-a demonstrat ca pot sa prelungesc viata dispozitivului aplicand o simpla husa. Husele nu sunt doar pentru protectia telefonului, ci si pentru protectia acestuia.

Cel mai de incredere magazin gsm este ContaktShop, care a fost fondat in anul 2004 la Timisoara, cu scopul de aduce accesorii gsm de calitate.

Recent, am descoperit ca de pe site-ul lor este posibil sa achizitonezi huse Samsung Galaxy S10 Plus la preturi chiar foarte bune. Chiar daca modelul Galaxy S10 Plus nu a fost confirmat pentru lansare, ContaktShop a luat initiativa de a aduce huse S10 Plus in premiera pentru magazinul lor.

Dupa ce am inspectat husa cu atentie, am decis sa cumpar si eu modelul silicon slim Samsung Galaxy S10 Plus de la producatorul Contakt.

Aceasta husa este transparenta, ceea ce nu afecteaza absolut deloc aspectul telefonului, iar suprafata mata impiedica ca urmele de amprenta sa ramana pe husa si sa actioneze impotriva suprafetelor alunecoase.

Aceasta husa este fabricata din material TPU, ideal pentru fabricarea huselor si a altor accesorii gsm, deoarece se poate plia cu usuritna pentru a fi montata pe telefon si este usor de intretinut. Husa are o testura mata si placuta la atingere, o caracteristica foarte utila mai ales daca nu vrei ca telefonuls a iti alunece de pe suprafete inclinate.

Tastele de volum sunt acoperite de acelasi material TPU pentru a oferi un plus de protectie telefonului, iar decupajele sunt facute pentru a  evidentia intrarile USB.

Magazinul mi-a lasat o impresie foarte buna despre produsele lor si mai ales faptul ca au fost primii in a lua initiativa de a aduce accesorii gsm in premiera pentru S10 Plus ce va aparea in cateva luni. Chiar daca nu sunt in posesia noului S10 Plus, faptul ca am cumparat aceast husa ma face sa ma simt mult mai aproape de telefonul dorit. Atunci cand voi cumpara smartphone-ul o sa pot sa il echipez deja cu protectia corespunzatoare. Avand in vedere pretul nu tocmai accesibil pentru toti al acestui telefon ce va aparea curand, este indicat sa investesti intr-o husa de protectie corespunzatoare. Pe langa accesoriile pentru Samsung, ContaktShop detine si alte accesorii folositoare pentru multe brand-uri de telefoane si produse utile pentru acestea.

ContaktShop mi-a lasat o impresie foarte buna, deoarece husa a ajuns destul de rapid in posesia mea, iar materialul folosit la fabricarea husei silicon slim este destul de rezistent si placut la atingere.

Achizitionarea unei huse de telefon reprezita investitia cea mai buna, mai ales atunci cand detii un smartphone foarte scump. Riscul devine destul de mare, mai ales atunic cand scoti telefonul din buzunar in dicoteca sau inmultime, acesta poate sa cada pe jos sau sa fie atins de persoane necunoscute. Husa de protectie poate sa impiedice orice urma de lovitura sa apara pe telefon, iar daca altcineva atinge telefonul, husa poate sa tina microbii la distanta.

Recomand magazinul ContaktShop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *